top of page

Σε χαιρετώ όμορφη ψυχή!

Το ότι βρίσκεσαι εδώ δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Ήξερες ότι από τα 7,6 δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη μας, ότι εσύ είσαι ο μοναδικός; Για σκέψου το λίγο...

Αν δεν υπάρχει κανείς άλλος σας εσένα, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι εκπληκτικό και μοναδικό που ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ μπορείς να προσφέρεις;

 

Πιστεύω ότι υπάρχει και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω όχι μόνο να το ανακαλύψεις, αλλά και να το πραγματοποιήσεις!

Ας δούμε...

Μήπως ισχύει για εσένα κάτι από τα ακόλουθα;

  • Νιώθεις το κάλεσμα για αλλαγή, χωρίς να ξέρεις τί και πώς;

  • Σε έχει κουράσει και αρρωστήσει το να είσαι κουρασμένος και άρρωστος;

  • Κατά κάποιο τρόπο συνεχίζονται να επαναλαμβάνονται τα ίδια αποτελέσματα;

  • Νιώθεις κάποια σωματική δυσφορία;

  • Κάποιες φορές αισθάνεσαι έξω από αυτό τον κόσμο;

ΕΑΝ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ!

Το κάλεσμα για αλλαγή είναι η ψυχή σου που ξυπνάει μέσα σου! Ήρθε η ώρα να μεταλλάξεις και να απελευθερώσεις οτιδήποτε δεν είναι πλέον για το ανώτερο καλόν σου και το ανώτερο καλό όλων! Τα ίδια αποτελέσματα συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται, επειδή εξακολουθείς να λειτουργείς βάσει παλιών δομών συμπεριφοράς και προγραμματισμού. Η σωματική δυσφορία που βιώνεις, είναι το σώμα σου που χτυπάει την πόρτα λέγοντας "Γεια σου, εδώ υπάρχει κάποια κατασταλμένη ενέργεια!". Η αλήθεια είναι ότι έχεις έμφυτες θεραπευτικές ικανότητες και μπορείς να θεραπεύσεις την ζωή σου!

"Το ότι αισθάνεσαι έξω από αυτό τον κόσμο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι

ήρθες εδώ για να βοηθήσεις στη δημιουργία ενός νέου!"

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ

Από πού να ξεκινήσω και πώς να τα τυλίξω όλα... Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με αυτό. Υπάρχει πάντα πέραν του τί η ανθρωπιά μας μπορεί να "δει". Ένα πράγμα μόνο είναι σίγουρο, η Μεταμόρφωση.

 

Το ξύπνημα δεν ήταν εύκολο και ήρθε κομματάκι-κομματάκι. Πέρασα μέσα από το εκπαιδευτικό μας σύστημα, μόνο για να ανακαλύψω ότι είναι ξεπερασμένο - Δεν σε προετοιμάζει καθόλου για το μέλλον, όπως ήθελα να πιστεύω μεγαλώνοντας. Συμμετείχα στο να βιώσω στον πυρήνα τους τον κοινωνικοπολιτικό και τον εταιρικό κόσμο. Όλα ήρθαν να προσθέσουν στο συναίσθημα... "Δε μπορεί να είναι αυτό".

 

Στη διαδικασία να ανακαλύψω ποια πραγματικά ΕΙΜΑΙ και τι ήρθα εδώ να κάνω, σε αυτή την αναζήτηση του "τι είναι πραγματικά η Αλήθεια εδώ;", πολλά είχαν να κάνουν με τη θεραπεία του ανθρώπου μου πρώτα. Είτε επρόκειτο για να υπερισχύσω της κατάθλιψης και της μετατραυματικής διαταραχής άγχους (PTSD), είτε αργότερα για να ανακάμψω από ένα σοβαρό τραυματισμό πλάτης. Καταλήγωντας, στο να ανακαλύψω επίσης τις έμφυτες θεραπευτικές ικανότητές μου και το γεγονός ότι μπορούσαν ακόμη να υπερβούν και τον εαυτό μου ... (και οι δικές σας μπορούν!)

 

Στην πρώτη περίπτωση, είπαν ότι θα έπρεπε να παίρνω φαρμακευτική αγωγή για το υπόλοιπο της ζωής μου, ούτως ώστε να μπορώ να ζήσω μια "κανονική" ζωή. - Το μόνα φάρμακα που μπαίνουν στο σώμα μου, προέρχονται από τη Μητέρα φύση. Στη δεύτερη περίπτωση είπαν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να περπατήσω ξανά. - Είμαι τώρα σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ.

 

Εδώ μια γρήγορη σημείωση: Η διάγνωση δεν έχει καμία σχέση με την τελική πρόγνωση. Αυτό είναι δική σου δουλειά!

 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου, έπρεπε να πεθάνω και να αναστήθω, να περάσω από την ασυνειδητότητα στη συνειδητότητα. Μέσα σε όλο αυτό, μπορούσα πάντα να συνδέσω τον εαυτό μου με το Φοίνικα. Το μυθικό πουλί, που όταν ερχόταν η ώρα του να πεθάνει, έβαζε φωτιά στον εαυτό του και στη συνέχεια ανασηκωνόταν από την στάχτη του, πιο αναγεννημένος και ανανεωμένος από ποτέ. 

 

Συνοψίζοντας όλα αυτά, πάντα είχε να κάνει με την ταυτοποίηση, την κατανόηση, την υπερνίκηση / θεραπεία, την εξεύρεση της δικής μου ΑΛΗΘΕΙΑΣ και στη συνέχεια την διεκδίκηση της. Να γίνομαι συνεχώς όλο και καλύτερη στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα, να κερδίσω την αληθινή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ... Για να μπορώ πραγματικά να είμαι στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ, του Ανώτερου Καλού μου και του Ανώτερου Καλού Όλων!

Πιστεύω στη μεταμόρφωση, διότι το έκανα ή καλύτερα να πω, το κάνω... Πάει πέραν αυτού που μπορούν να περιγράψουν λόγια.

 

"Αν αισθάνεσαι έξω από αυτό τον κόσμο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήρθες εδώ για να βοηθήσεις στη δημιουργία ενός νέου."

Αυτή η φράση συνοψίζει ακριβώς αυτό που απαιτείται από εμένα και ως εκ τούτου την υπόσχεσή μου. Σε εσένα, σε εμένα, σε Ολόκληρο το Θείο και πάντα σύμφωνα με Αυτό, για το Ανώτερο Καλό μου και το Ανώτερο Καλό Όλων!

 

ΖΩΝΤΑΣ TH ΖΩΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣE ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ AYTO ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! 

Αυτές τις μέρες με συναντάτε 1:1, ως coach, ενεργειακή λειτουργός, μέντορας, συγγραφέας, βοηθώντας και υποστηρίζοντας τους καταπληκτικούς και Θεἰους άνδρες και γυναίκες που θέλουν να είναι και να έχουν περισσότερα και να ζουν τη ζωή τους βάση των δικών τους αυθεντικών μέτρων. 

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκπληκτικό από το να είσαι μάρτυρας του μεγαλείου κάποιου! Αυτές είναι οι στιγμές που κρατώ με μια εκπληκτική αίσθηση ευγνωμοσύνης και ευδαιμονίας!

Μερικοί με ονομάζουν / "ταυτοποιούν", ως εργάτη του Φωτός, Wayshower, μία από τους 144.000. Ονόματα και ετικέτες, που χρειάζεται το μικρό μας μυαλό.

Απλά γνωρίζω ότι είμαι εδώ για να είμαι εξυπηρετήσω το Ανώτερο Καλό μου και το Ανώτερο Καλό Όλων! Αυτό μου είναι αρκετό. 

Όταν δεν είμαι στην υπηρεσία άλλων, θα με βρείτε στη φύση #cyprushobbiting το οποίο βρήκα να είναι ένα από τα φάρμακα. Μπορείτε να με πιάσετε να τραγουδάω, να χορεύω (κατά προτίμηση με το θεϊκό ομόλογό μου), να κάνω μουσική, να ζωγραφίζω, να διαβάζω, να μαγείρεύω και να ζυμώνω, να δημιουργώ, η απλώς... να ΕΙΜΑΙ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Στεφανία ξεκίνησε ως Κοινωνική Λειτουργός και Κοινωνική Παιδαγωγός, έχοντας ιστορικό στους τομείς της Δημοσιογραφίας, των Πολιτικών Επιστημών και της Φιλοσοφίας, στην Γερμανία.

Συνέχισε την περαιτέρω επιμόρφωσή της μέσα από τη μελέτη των Ανθοϋαμάτων Μπαχ (Bach Remedies), της Συναισθηματικής Νοημοσύνης και μεθόδων όπως, την Τεχνική Απελευθέρωσης (Larry Crane), του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (Neuro-Linguistic-Programming/NLP), την Ενεργειακή Ψυχολογία, (Thought Field Therapy - TFT / Emotional Freedom Technique-EFT), την Ηχοθεραπεία (Sound Healing), την Πνευματική Θεραπεία (Spiritual Healing) και την Τεχνική Απελευθέρωσης του Υποσυνείδητου SRT (Subconscious Release Technique), καταλήγωντας και στην πιστοποίηση της ως Life Coach.

 

Μέσα από αυτή την τεράστια "εργαλειοθήκη", ξεφύτρωσε η δική της μέθοδος όπου κάθε άτομο ξεχωριστά σύμφωνα με τη μοναδικότητά του, μπορεί να δημιουργήσει τα αποτελέσματα που θέλει και να ζει μια ζωή πραγματικά στα δικά του μέτρα! 

Η Στεφανία συνεισφέρει με τα άρθρα της στην τοπική εφημερίδα της Πάφου, "Η Φωνή της Πάφου" καθώς και στον ιστότοπο www.enallaktikidrasi.com. Μια ενημερωτική ιστοσελίδα για την αυτοεκτίμηση, την ψυχολογία, τις ανθρώπινες σχέσεις, τη διατροφή, τον φυσικό τρόπο ζωής, την αυτογνωσία, τις φυσικές και εναλλακτικές θεραπείες.

 

Ως  Life και Transformational Coach, Ενεργειακή Λειτουργός και Μέντορας η Στεφανία συνεργάζεται με πάσης φύσεως ανθρώπους από όλο τον κόσμο, στα Αγγλικά, Ελληνικά και Γερμανικά.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣAI ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΑ ΣE ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΣE ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣE ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ!

 

Είτε η Στεφανία είναι η μέντωρας, η coach ή η ενεργειακή σου λειτουργός, η πίστη της είναι σε εσένα και η δουλειά σας είναι 100% εμπιστευτική.

ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Πόσο υψηλή είναι η προθυμία σου να μάθεις και πόσο υψηλή είναι η προθυμία σου να αποδεχθείς την αλλαγή;

Προκειμένου να αλλάξουν πράγματα, κάτι πρέπει να αλλάξει.

Είσαι πρόθυμος / η να παραιτηθείς από αυτό που δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό σου και είσαι διατεθειμένος / η να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό;

bottom of page