top of page

Οι αρχαίες Συχνότητες Σολφέζ.

"Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε από την άποψη της ενέργειας, της συχνότητας και των κραδασμών".

- Νικολά Τέσλα

Τα πάντα δονούνται και η κάθε δόνηση έχει τη δική της συχνότητα. Εκθέτοντας το νου και το σώμα στις συχνότητες Σολφέζ, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ισορροπίας και βαθιάς επούλωσης. Οι συχνότητες Σολφέζ σας ευθυγραμμίζουν με τους ρυθμούς και τους τόνους που αποτελούν τη βάση του Σύμπαντος, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή να αποκαταστηθούν, να βρουν ισορροπία και να αναζωογονηθούν.

Λίγη ιστορία...

Αυτή η αρχαία κλίμακα είναι μέρος μιας ακολουθίας 6 τόνων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που ονομάζονται η Αρχέτυπη Κλίμακα Σολφέζ. Αυτές οι συγκεκριμένες συχνότητες ανακαλύφθηκαν ξανά την δεκαετία του '70 από τον Δρ. Joseph Puleo όπως περιγράφεται στο βιβλίο "Θεραπευτικοί Κώδικες για την Βιολογική Αποκάλυψη" (Healing Codes for the Biological Apocalypse) από τον Δρ. Leonard Horowitz. Αυτοί οι αυθεντικοί ήχοι χρησιμοποιήθηκαν προφανώς στους Αρχαίους Γρηγοριανούς Ψαλμούς, όπως ο μεγάλος Ύμνος στον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή, μαζί με άλλους που οι εκκλησιαστικές αρχές λένε ότι χάθηκαν εδώ και αιώνες πριν. Αυτές οι συχνότητες δεν είναι κάτι νέο, αλλά πράγματι κάτι πολύ αρχαίο. Οι ψαλμοί και οι ειδικοί τους τόνοι πίστευαν ότι προσδίδουν τεράστιες πνευματικές ευλογίες όταν τραγουδιούνται αρμονικά κατά τη διάρκεια θρησκευτικών μαζών και ενσωματώνουν βαθιά πνευματικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Η ακολουθία 6 τόνων εκδηλώθηκε τότε σε διαπασών, τα ονόματα των οποίων παρατίθενται στην αριστερή πλευρά ξεκινώντας από το UT. Hertz (Hz) είναι η δόνηση που εξισορροπεί τα κύτταρα σας.

Αυτές είναι οι Συχνότητες Σολφέζ:

 • UT - 396 Hz - Απελευθέρωση Ενοχής και Φόβου, Μετασχηματισμός Θλίψης σε Χαρά

 • RE - 417 Hz - Αναίρεση καταστάσεων / Καθαρισμός τραύματος & Διευκόλυνση Αλλαγής

 

 • MI - 528 Hz - Επιδιόρθωση DNA & Εκστατικές Καταστάσεις του νου, Μεταμόρφωση & Θαύματα

 • FA - 639 Hz - Δημιουργία αρμονικής κοινότητας / Σύνδεση και Εξισορρόπηση Σχέσεων 

 • SOL - 741 Hz - Αποτοξίνωση κυττάρων & Επίλυση Προβλημάτων

 • LA - 852 Hz - Αύξηση Διαισθητικής Ευαισθητοποίησης & Επιστροφή στην Πνευματική Τάξη

Ο Dr. Leonard Horowitz με την πρόσθετη έρευνά του έχει αποκαλύψει άλλες τρεις συχνότητες Σολφέζ:

 • SI – 963 Hz - Επιστροφή στην Αληθινή Φύση & Ενότητα

 

 • 174 Hz - Μείωση Ενεργειακού & Φυσικού Πόνου

 • 285 Hz - Αναγέννηση Ιστών & Αναζωογόνηση Σώματος

528.jpg

Πώς μας επηρεάζουν οι Συχνότητες Σολφέζ

Σύμφωνα με καταχωρήσεις από τα αρχικά Απόκρυφα, αυτές οι συχνότητες πιστεύεται ότι είναι αποτελεσματικές στο να

- μετατρέπουν την θλίψη σε χαρά,

- ανατρέπουν καταστάσεις και διευκολύνουν την αλλαγή,

- βοηθούν ένα άτομο να συνδεθεί με την Πηγή για να αναδείξει θαύματα,

- επιδιορθώνουν το DNA,

- συνδέουν με την πνευματική οικογένεια και κατανόηση σχέσεων 

- καθιστούν πιο εκφραστική την επίλυση προβληματικών καταστάσεων,

και τέλος,

- αφύπνιση της διαίσθησης για να επιστρέψει στην πνευματική τάξη.

 

Μέσω του ήχου, αυτοί οι τόνοι μπορούν να βοηθήσουν τα κανάλια ενέργειας να παραμείνουν ανοιχτά και να διατηρήσουν τη δύναμη ζωής (Chi) να ρέεει ελεύθερα μέσω του συστήματος των τσάκρα.

Solfeggio Frequencies & Chakras.jpg

Η επίδραση των συχνοτήτων Solfeggio σε κρυστάλλους νερού φαίνεται παρακάτω. Οπότε, αν σκεφτεί κανείς ότι το σώμα μας αποτελείται από πάνω από 70% νερό, οι δυνατότητες αυτών των συχνοτήτων στην αποκατάσταση της ισορροπίας, της αρμονίας και της ζωτικότητας είναι τόσο τεράστιες, μέχρι το κυτταρικό επίπεδο.

SolfeggioFrequenciesWaterCrystals.jpg
Οι συχνότητες Σολφέζ είναι το κλειδί για το Σύμπαν.
Ώρα να συντονιστείτε πίσω στην Θεία Δόνηση!

Ο Νίκολα Τέσλα είπε κάποτε: “Αν γνωρίζατε μόνο τη μεγαλοπρέπεια του 3, 6 και 9, τότε θα κρατούσατε ένα κλειδί για το σύμπαν”. Το 3, 6 και 9 είναι οι θεμελιώδεις ρίζες των δονήσεων των Συχνοτήτων Σολφέζ.

Ο Άλμπερτ Άινσταϊν δήλωσε: “Όσον αφορά την ύλη, έχουμε όλοι κάνει λάθος. Αυτό που έχουμε ονομάσει ύλη είναι η ενέργεια, της οποίας η δόνηση έχει μειωθεί τόσο πολύ ώστε να είναι αντιληπτή στις αισθήσεις μας. Η ύλη είναι ανύπαρκτη.” Οτιδήποτε υλικό δονείται με συγκεκριμένους ρυθμούς και όλα έχουν τη δική τους συχνότητα. Αυτό είναι κάτι που η επιστήμη τώρα ξεκίνησε να προσεγγίζει.

Αυτό είναι που καθιστά τις Συχνότητες Σολφέζ τόσο ισχυρές. Μπορούν κυριολεκτικά να σας φέρουν πίσω στους αρχικούς τόνους των ουράνιων σφαίρων και να βάλουν το σώμα σας σε ένα ισορροπημένο συντονισμό. 

Η Ηχοθεραπεία Σολφέζ μπορεί να επιλύσει όλων των ειδών προκλήσεις είτε είναι διανοητικές, συναισθηματικές, σωματικές ή πνευματικές. Είναι ιδιαίτερα καλές στο να προκαλούν βαθιές καταστάσεις χαλάρωσης και να παρέχουν σαφήνεια στη δική σας έμφυτη σοφία και δύναμη. 

Οι δυνατότητες αυτών των συχνοτήτων είναι απεριόριστες ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες ή / και συμβατικά φάρμακα και πρακτικές!

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε!

Αυτές οι Συχνότητες Σολφέζ αποτελούν την ιερή κλίμακα Σολφέζ

 • 174 Hz 

 

Πρόθεση: Μείωση Ενεργειακού και Φυσικού Πόνου

 

Ο χαμηλότερος από τους τόνους φαίνεται να είναι φυσικό αναισθητικό. Τείνει να απομακρύνει τον πόνο σωματικά και ενεργά. Η συχνότητα των 174 Hz δίνει στα όργανα σας μια αίσθηση ασφάλειας, προστασίας και αγάπης, παρακινώντας τους να κάνουν το καλύτερό τους.

 • 285 Hz

 

Πρόθεση: Αναγέννηση ιστών & Αναζωογόνηση σώματος

 

Αυτός ο τόνος είναι χρήσιμος κατά τη θεραπεία τραυμάτων, κοπών, εγκαυμάτων ή οποιασδήποτε άλλης μορφής κατεστραμμένου ιστού. Αυτή η συχνότητα βοηθά στην επιστροφή του ιστού στην αρχική του μορφή. Επηρεάζει τους ενεργειακούς τομείς που τους στέλνουν μήνυμα για την αναδιάρθρωση του κατεστραμμένου οργάνου.

 • 396 Hz

Πρόθεση: Απελευθέρωση Ενοχής και Φόβου, Μετασχηματισμός Θλίψης σε Χαρά

 

Ο τόνος Ut, σύμφωνα με το λεξικό του Webster, αντιπροσωπεύει ένα πολύ ισχυρό μαγνητικό πεδίο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για την επίτευξη στόχων. Θα δώσει δύναμη στο στόχο. Αυτή η θεραπευτική συχνότητα ήχου απελευθερώνει την ενέργεια και έχει ωφέλιμα αποτελέσματα στα συναισθήματα ενοχής. Καθαρίζει το αίσθημα ενοχής, το οποίο συχνά αντιπροσωπεύει ένα από τα βασικά εμπόδια στην υλοποίηση, επιτρέποντας την επίτευξη στόχων με τον πιο άμεσο τρόπο. Ο τόνος «Ut» σας απελευθερώνει από το αίσθημα της ενοχής και του φόβου, μειώνοντας τους αμυντικούς μηχανισμούς. Η συχνότητα των 396 Hz αναζητά κρυμμένα εμπόδια, υποσυνείδητες αρνητικές πεποιθήσεις και ιδέες που έχουν οδηγήσει στις παρούσες καταστάσεις σας. Αυτή η συχνότητα σολφέζ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέσο γείωσης, αφύπνισης, νηφαλιότητας και επιστροφής στην πραγματικότητα.

 • RE – 417 Hz

 

Πρόθεση: Αναίρεση καταστάσεων / Καθαρισμός τραύματος & Διευκόλυνση αλλαγής

 

Ο επόμενος τόνος από την κλίμακα σολφέζ συνδέεται με διαδικασίες συντονισμού ή διαδικασίες διεύρυνσης. Ο Re μπορεί να "διαγράψει" την "αποξένωση του ατόμου από το Θεό" και να επιτρέψει την επιστροφή στο "σωστό μονοπάτι". Αυτή η συχνότητα σολφέζ καθαρίζει τραυματικές εμπειρίες και τις καταστροφικές επιρροές γεγονότων του παρελθόντως. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό της περιοριστικής εντύπωσης, η οποία αποτρέπει το άτομο στο να επιτύχει τους στόχους της ζωής του. Όταν μιλάμε για κυτταρικές διεργασίες, ο τόνος Re ενθαρρύνει το κύτταρο και το DNA του να λειτουργούν με τον βέλτιστο τρόπο. Η συχνότητα 417 Hz ενεργοποιεί τα κύτταρα του σώματός σας και τα βοηθά στη χρήση των δημιουργικών τους δυνατοτήτων.

 • MI – 528 Hz

 

Πρόθεση: Μετασχηματισμός & Θαύματα / Επιδιόρθωση DNA & Εκστατικές Καταστάσεις του νου

Ο τόνος Mi χρησιμοποιείται για να επιστρέψει το ανθρώπινο DNA στην αρχική του τέλεια κατάσταση. Εάν χρησιμοποιείται με τον τρόπο που περιγράφεται στο λεξικό του Webster - με την επικοινωνία του επιθυμητού αποτελέσματος και με την ενεργειακή υποστήριξη του "φωτός" - θα γίνουν θαύματα! Η διαδικασία της αποκατάστασης του DNA ακολουθείται από ευεργετικά αποτελέσματα - αυξημένη ποσότητα ενέργειας ζωής, σαφήνεια του μυαλού, ευαισθητοποίηση, αφυπνισμένη ή ενεργοποιημένη δημιουργικότητα, εκστατικές καταστάσεις όπως βαθιά εσωτερική ειρήνη, χορός και εορτασμός. Ο τόνος Mi ανοίγει επίσης το άτομο για βαθιές πνευματικές εμπειρίες και πνευματική διαφώτιση.

 • FA – 639 Hz

 

Προθεση: Δημιουργία αρμονικής κοινότητας / Σύνδεση και Εξισορρόπηση Σχέσεων 

 

Αυτή η συχνότητα επιτρέπει τη δημιουργία αρμονικών κοινοτήτων και αρμονικών διαπροσωπικών σχέσεων. Ο Τόνος Φα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση προβλημάτων σχέσεων - εκείνων στην οικογένεια, μεταξύ εταίρων, φίλων ή κοινωνικών προβλημάτων. Όταν μιλάμε για κυτταρικές διαδικασίες, ο τόνος Fa μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενθαρρύνει το κύτταρο να επικοινωνεί με το περιβάλλον του. Αυτή η αρχαία συχνότητα σολφέζ ενισχύει την επικοινωνία, την κατανόηση, την ανεκτικότητα και την αγάπη. Η συχνότητα 639 Hz μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επικοινωνία με παράλληλους κόσμους ή πνευματικές σφαίρες.

 • SOL – 741 Hz

 

Πρόθεση: Αποτοξίνωση κυττάρων & Επίλυση προβλημάτων

 

Ένας άλλος τόνος από την κλίμακα Solfeggio είναι το Sol. Καθαρίζει το κύτταρο ("Επίλυση των ρύπων") από τις τοξίνες. Η συχνή χρήση των 741 Hz οδηγεί σε μια πιο υγιεινή και απλούστερη ζωή, αλλά και στην αλλαγή της διατροφής προς τρόφιμα που δεν έχουν δηλητηριαστεί από διάφορα είδη τοξινών. Ο τόνος Sol καθαρίζει επίσης το κύτταρο από διάφορα είδη ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών. Μια άλλη σημαντική εφαρμογή αυτής της ηχητικής συχνότητας είναι ο καθαρισμός μολύνσεων - ιικών, βακτηριακών και μυκητιακών. Αυτός ο τόνος σας οδηγεί σε καθαρή, σταθερή και πνευματική ζωή.

 • LA – 852 Hz

 

Προθεση: Αύξηση Διαισθητικής Ευαισθητοποίησης & Επιστροφή στην Πνευματική Τάξη

 

Ο τόνος La συνδέεται άμεσα με την αρχή του Φωτός και το Φως είναι μια ανώτερη μορφή βιοενέργειας. Αυτή η συχνότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για το άνοιγμα ενός ατόμου για επικοινωνία με το αληθινό πνεύμα. Ο Tone La αυξάνει την ευαισθητοποίηση και ανοίγει τον άνθρωπο σε πνευματικές εμπειρίες. Όσον αφορά τις κυτταρικές διεργασίες, αυτή η συχνότητα επιτρέπει στο κύτταρο να μετασχηματίζεται σε ένα σύστημα υψηλότερου επιπέδου.

 • SI – 963 Hz

 

Πρόθεση: Επιστροφή στην Αληθινή μας Φύση & Ενότητα

 

Αυτός ο τόνος ξυπνά κάθε σύστημα στην αρχική του, τέλεια κατάσταση. Συνδέεται με το Φως και το Αληθινὀ Πνεύμα και επιτρέπει την άμεση εμπειρία, την επιστροφή στην Ενότητα. Αυτή η συχνότητα σας συνδέει ξανά με το Πνεύμα ή με τις μη δονητικές ενέργειες του πνευματικού κόσμου. Θα σας επιτρέψει να βιώσετε την Ενότητα - την αληθινή μας φύση.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΛΦΕΖ

Μπορείτε να τις κατεβάσετε και να τις ακούσετε ξεχωριστά ή στο σύνολο. Χρησιμοποιήστε ακουστικά για καλύτερα αποτελέσματα. Συνιστάται να τα ακούσετε στο σύνολο (κάντε μια λίστα αναπαραγωγής).

 

Καθώς ακούτε, απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, εστιαστείτε στην αναπνοή σας, μπείτε σε μια κατάσταση ηρεμίας και απλά βεβαιωθείτε ότι ολόκληρος ο χώρος σας είναι ένας χώρος ειρήνης. Προσθέτοντας την πρόθεσή σας ενώ ακούτε κάνει τους τόνους ακόμα πιο ισχυρούς. Καθώς ακούτε τα κομμάτια και κάνετε αυτό πολύ πιο συχνά, μπορεί να παρατηρήσετε ορισμένες μορφές σωματικών συμπτωμάτων όπως πονοκεφάλους, καρδιακούς παλμούς, αυξημένη αρτηριακή πίεση, πόνους στην πλάτη κλπ. Παρακαλώ σημειώστε ότι όλοι αυτοί οι συγκεκριμένοι τύποι συμπτωμάτων είναι πολύ συνηθισμένοι και φυσικοί. Τελικά περνούν καθώς συνεχίζετε να ακούτε τις συχνότητες Σολφέζ. Αυτό είναι μέρος του αποτοξινωτικού αποτελέσματος που παράγουν οι Συχνότητες Σολφέζ μέσα από τον εαυτό σας. (Παραμένωντας ενυδατωμένοι πίνοντας πολύ νερό, θα βοηθήσει σε αυτό.)

 

Γιατί το κάνουν αυτό οι Συχνότητες Σολφέζ; Κατά έναν τρόπο ουσιαστικά αυτό δηλώνει ότι οι Συχνότητες Σολφέζ επαναρυθμίζουν το σώμα μας. Ότι μέσα από την ολόκληρη κλίμακα Σολφέζ, ορισμένες μερίδες, μερικά από τα μέρη μας εκ νέου κρυσταλλοποιούνται και για να επανακαθοριστούν πλήρως, η τοξικότητα στο σώμα μας, η οποία έχει δημιουργήσει στασιμότητα στην ενεργειακή ροή, πρέπει να καθαριστεί εξ᾽ολοκλήρου. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός των Συχνότητων Σολφέζ, η κρυσταλλοποίηση του σώματός μας, η απελευθέρωση οποιωνδήποτε ειδών τοξινών και η εμφάνιση βελτιώσεων τόσο σε φυσικό όσο και σε ενεργειακό επίπεδο.

Γρήγορη σημείωση:

 

Ξεκίνησα να αντιλαμβάνομαι την αποτελεσματικότητα των Συχνότητων Σολφέζ, όταν τα χρησιμοποίησα ως ένα από τα θεραπευτικά μου εργαλεία κατά την ανάκτηση από έναν σοβαρό τραυματισμό της πλάτης. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ακούγοντας έξι γιατρούς να λένε ότι υπήρχε η περίπτωση να μην ξαναπερπατήσω, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μου εγερτήρια ξυπνήματα. Αποφάσισα εκεί ότι ποτέ δεν θα βασιζόμουν ξανά σε οποιοδήποτε φάρμακο. Οι συχνότητες Σολφέζ, έπαιξαν έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην αποκατάστασή μου ακόμη εξακολουθούν να παιζουν στο γίγνεσθαι μου.

 

Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένη που μπορώ να τα μοιραστώ εδώ μαζί σας! Μπορούν να αποτελέσουν και για εσάς ένα από τα πολύτιμα εργαλεία σας που θα σας βοηθήσει στο να γίνετε όλο και καλύτεροι στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Για το ανώτερο καλό σας και το ανώτερο καλό Όλων!

 

Η αποτελεσματικότητά τους υπερβαίνει αυτά που μπορούν λόγια να περιγράψουν εδώ περαιτέρω.

Τώρα εξαρτάται από εσάς να το ανακαλύψετε μόνοι σας!
bottom of page