top of page

Ανθοθεραπεία

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Δ     Υποφέρεις από άγχος και στρες

Δ     Νιώθεις κατάθλιψη 

Δ     Έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης

Δ     Έχεις αρνητικά συναισθήματα 

Δ     Έχεις υποστεί συναισθηματικό και σωματικό τραύμα

Δ     Παρουσιάζεις ψυχοσωματικά ή άλλα σωματικά συμπτώματα

Δ     Έχεις διαγνωστεί με καρκίνο ή ακόμα και με HIV / AIDS

Τότε, η Ανθοθεραπεια μπορεί να είναι

ακριβώς για ΣΕΝΑ! 

Η Θεραπεία με Ανθοϊάματα ή αλλιώς Ανθοθεραπεία είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος διατήρησης της συναισθηματικής υγείας, όπως η σωστή διατροφή και η άσκηση χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της σωματικής υγείας.

Ένα άτομο δεν χρειάζεται να βιώνει ενεργά αρνητικά συναισθήματα για να επωφεληθεί από την Θεραπεία με Ανθοϊάματα. Ουσιαστικά όλοι μπορούν να επωφεληθούν, είτε αισθάνονται άσχημα είτε όχι. Είναι ένας έυκολος τρόπος για να αποβάλεις από τα πιο απλά αρνητικά συναισθήματα, όπως κόπωση, θυμός, μέχρι τα πιο ακραία όπως πρόθυρα αυτοκτονίας. 

Ένας τακτικός έλεγχος με τα συναισθήματά σας με τη μορφή μιας συμβουλευτικής Ανθοϊαμάτων Bach μπορεί να είναι:

  • ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να επιταχύνετε την προσωπική σας ανάπτυξη, καθώς χτίζει την αυτογνωσία και αποκαλύπτει τυφλά σημεία που μπορεί να σας κρατήσουν κολλημένους ή να δημιουργήσετε συμπεριφορές που υπονομεύουν τον εαυτό σας (αυτο-σαμποτάζ)

  • ένας ασφαλής τρόπος για να αποφύγετε, ανεξερεύνητα συναισθήματα να οικοδομηθούν στο σημείο που να είναι καταστροφικά για τις σχέσεις σας, την εργασία σας ή τη σωματική σας υγεία

  • ένα μέσο για να σας φέρει πίσω στην ισορροπία, ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε, να επαναφορτίσετε, να συγκεντρωθείτε και να αναλάβετε εποικοδομητική, αποτελεσματική δράση

  • ένας τρόπος ταυτοποίησης βαθιά επαναλαμβανόμενων μοτίβων που μπορείτε στη συνέχεια να ενασχοληθείτε με τη χρήση πρόσθετης υποστήριξης (τα Ανθοϊάματα Bach είναι συμβατά με τα περισσότερα άλλα είδη θεραπείας)

  • μια ευγενική υποστήριξη για περιόδους άγχους, όπως παιδιά που εγκαταλείπουν το σπίτι, λήξη μιας σχέσης, φροντίδα για έναν ηλικιωμένο γονέα ή μικρά παιδιά, ανάκαμψη μετά από εγχείρηση, μετακόμηση σπιτιού, απόλυση ή υπερβολική συσσώρευση πολλών ρόλων

  • ένας φυσικός τρόπος χωρίς φάρμακα, για να σας διευκολύνει σε μια βαθύτερη διαδικασία, να σας βοηθήσει να ταξιδέψετε μέσα από αυτό ή να σας στηρίξει στην φάση της επίλυσης

Τί είναι η Ανθοθεραπεία;

Η Ανθοθεραπεία είναι ένα είδος δονητικής (ενεργειακής) θεραπείαςΕίναι μια ασφαλής και φυσική εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, η οποία χρησιμοποιεί τα ανθοϊάματα (flower essences), προκειμένου να βοηθήσει στην ανακούφιση και στη θεραπεία ψυχολογικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων. Εργάζεται κυρίως στο πνευματικό, πνευματικό και συναισθηματικό ενεργειακό επίπεδο. Αποκαθιστά απαλά την ισορροπία μεταξύ του νου και του σώματος εξαλείφοντας τα αρνητικά συναισθήματα, όπως ο φόβος, η ανησυχία, το μίσος και η αναποφασιστικότητα, που παρεμβαίνουν στην ισορροπία της θεραπείας ως συνόλου. Μόλις απελευθερωθεί οτιδήποτε σε αυτά τα επίπεδα, λαμβάνει χώρα η φυσική επούλωση.

23548215_1941317869216702_1164931631_n_e

Tα Ανθοϊάματα λειτουργούν επειδή έχουν ένα υψηλό ποσοστό δονήσεων - αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προέρχονται από ζωντανό φυτικό υλικό, άνθη, φυτά, δέντρα, θάμνους. Υπάρχουν πολλά συστήματα ανθοϊαμάτων, με το πιο γνωστό σύστημα του Bach, το οποίο με ευγνωμοσύνη χρησιμοποιούμε εδώ. 

Η ανακάλυψη των Ανθοϊαμάτων Μπαχ

Ο Δρ. Ἐντουαρντ Μπαχ (Dr. Edward Bach), γνωστός βακτηριολόγος, ιατρός και παθολόγος και ο άνθρωπος που ανακάλυψε τα 38 ανθοϊάματα την δεκαετία του 1930, πίστευε στην ύπαρξη της ψυχής και ότι η πραγματική αιτία ασθένειας και δυστυχίας ήταν συναισθηματικά και ψυχικά προβλήματα. Εκπαιδεύτηκε ως ιατρός, αλλά αργότερα εργάστηκε στην ομοιοπαθητική και το 1928 έθεσε ως στόχο την εξεύρεση νέων θεραπειών. Η ιδέα του ήταν να εντοπίσει τα φυτά που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τα συναισθηματικά και ψυχικά προβλήματα που είδε ως πραγματική αιτία ασθένειας και άρχισε να χρησιμοποιεί τα αποστάγματα των λουλουδιών (μια διαδικασία η οποία τοποθετεί ένα λουλούδι ή ένα φυτό στο νερό για μια χρονική περίοδο, εμπλουτίζοντας το νερό με το μοναδικό «αποτύπωμα» του λουλουδιού ή του φυτού) για να θεραπεύσει τις διάφορες ασθένειες των ασθενών του.

Η βασική προϋπόθεση του συστήματος θεραπείας του Δρ Μπαχ είναι ότι

η νόσος προέρχεται από το ντελικάτο ευαίσθητο μυαλό και τα συναισθήματα πριν εκδηλωθεί στο σώμα και

πρέπει να επικεντρωθούμε στην επούλωση των σκέψεων και συναισθημάτων για να επιτύχουμε τη θεραπεία σε φυσικό επίπεδο.

Δουλεύοντας με Ανθοϊάματα

Για να δουλέψουμε με Ανθοϊάματα πρέπει να κατανοήσουμε τους εαυτούς μας και τα συναισθήματα όπως ο φόβος, ο εκνευρισμός ή η έλλειψη αυτοπεποίθησης, που μας προκαλούν προβλήματα.

Το κάθε Ανθοΐαμα συνδέεται ειδικά με μια συναισθηματική, ψυχική και πνευματική κατάσταση. Χρησιμοποιώντας το σύστημα εισάγεται η ενεργητική υπογραφή του άνθους και εκείνες οι θετικές ιδιότητες του στο ενεργειακό πεδίο. Μέσα από το απόσταγμα των λουλουδιών, αυτές οι δονήσεις ανεβαίνουν για να ταιριάξουν με εκείνες του λουλουδιού. Καθώς η συχνότητα ανεβαίνει, οι αρνητικές καταστάσεις απελευθερώνονται και μετατοπίζονται σε πιο θετικές. Η Ανθοθεραπεία με Μπαχ επιτρέπει την ειρήνη και την ευτυχία να επιστρέψει στον πάσχοντα, έτσι ώστε το σώμα να είναι ελεύθερο να θεραπευτεί.

Making Clematis Bach Flower Essence

Τα λουλούδια Essences δουλεύουν λειτουργώντας ως ζωντανές δονήσεις, συχνότητα, τόσο επεξεργασίας όσο και προβολής μαγνητισμού. Αυτός ο μαγνητισμός είναι πιο δυνατός και πιο θετικός από τον δικό μας όταν δεν βρισκόμαστε σε ισορροπία.

 

Τα Ανθοϊάματα συμβάλλουν στην αύξηση των δονήσεών μας, της συχνότητάς μας στην υψηλότερη απαλή δονήση, συχνότητα του λουλουδιού, ενεργώντας ως πιρούνια συντονισμού και ενεργοποιώντας τη δύναμη ζωής μας, η οποία είναι η πραγματική μας πηγή επούλωσης. Επιτρέποντας σε αυτή την ατελείωτη πηγή ενέργειας της αφθονίας να ρέει αδιάκοπη.

Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, 

"Πλημμυρίζεις την προσωπικότητα με τις αρετές των λουλουδιών". - Ε. Μπαχ

44485727_2714357735455566_78385983449548

Τα Ανθοϊάματα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του άγχους, του στρες, της κατάθλιψης, της έλλειψης εμπιστοσύνης και κάθε άλλης αρνητικής συγκίνησης, συναισθηματικού και σωματικού τραύματος, καρκίνου και ακόμη και του HIV / AIDS. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη μορφή θεραπείας.

Η Ανθοθεραπεια είναι ασφαλής για όλη την οικογένεια συμπεριλαμβανομένων κατοικίδιων ζώων και φυτών.

Μετά τη διαβούλευση, θα λάβετε ένα μπουκάλι με Ανθοϊάματα προσαρμοσμένο στις δικές σας. Θα παίρνετε 4 σταγόνες από αυτή την θεραπεία, 4 φορές την ημέρα για περίπου 3 έως 4 εβδομάδες. Αυτή η προσαρμοσμένη Ανθοθεραπεία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τη βέλτιστη κατάσταση του νου σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι φεύγει ένα βάρος, νιώθετε λιγότερο άγχος, χαμογελάτε περισσότερο, κοιμάστε καλύτερα και γενικά νιώθετε καλύτερα μέσα σας.

Όλες οι διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο μέσω του Skype ή μέσω Facebook Messenger, WhatsApp, Viber. Κατόπιν αιτήματος μπορούν να πραγματοποιηθουν και αυτοπροσώπως.

Making flower remedies
  • Διαβούλευση (1 ώρα)

  • Μπουκάλι θεραπείας 30ml 

  • Επικοινωνία υποστήριξης

€120

11
Ο κύριος λόγος για την αποτυχία της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης είναι ότι ασχολείται με αποτελέσματα και όχι με αιτίες. 
- Δρ. Έντουαρντ Μπαχ
bottom of page