Η Πηγή γνωρίζει πόσο δεσμευμένοι (δεν) είστε!

Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να φέρεις ειρήνη στον δικό σου κόσμο;


Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να είσαι Αγάπη, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει έξω από εσένα; Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να φανεί το Φως σου και να κάνεις την Διαφορά μόνο με το να είσαι ο αγνός αληθινός εαυτός σου; Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να δονήσεις έξω από μια παλιά διάσταση / χρονοδιάγραμμα και μέσα σε μια εντελώς Καινούρια; Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να ξεπεράσεις όλα τα υποσυνείδητα προγράμματα διαχωρισμού που κρατάς μέσα σου; Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να αφήσεις όλους τους άλλους να είναι πλήρως και απόλυτα υπεύθυνοι γα την δική τους πραγματικότητα, ενώ εσύ είσαι πλήρως και απόλυτα υπεύθυνος/η για την δική σου; Θα κάνεις ότι χρειάζεται την κάθε στιγμή για να ενεργοποιήσεις, να αγκυρώσεις και να φέρεις στην πραγματικότητα σου, όλα τα όνειρα και επιθυμίες σου, ενώ ταυτόχρονα εκπληρώνεις τον Ανώτερο Σκοπό Σου και Αποστολή Σου;


Θα κάνεις πραγματικά αυτό που χρειάζεται; Ή τα παρατάς, ξεχνάς, γίνεσαι ασυνείδητος/η, μικρός/η, λες στον εαυτό σου οτι δε μπορείς, δεν το αξίζεις, οτι δεν έχεις τίποτα να προσφέρεις, να συμβάλεις και συνεχίζεις να κρατάς τα θεμέλια μια παλιάς πραγματικότητας η οποία έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχε σκοπό της να είναι; Μήπως εστιάζεσαι σε πράγματα που πραγματικά δεν έχουν σημασία στο βασίλειο όλων των πραγμάτων, όπως το δράμα και το χάος επειδή ακόμα εκεί είναι το "ασφαλές μέρος" για να κρυφτείς;


Όταν κρατάμε πίσω τον εαυτό μας αυτό είναι ο φόβος μας, η έλλειψη και αυτή η δόνηση είναι που μεταφράζεται σαν έλλειψη στον δικό μας κόσμο. Όταν υποτιμάς τον εαυτό σου, υπερεκτιμάς ή υποτιμάς τους άλλους. Όταν νιώθεις ασήμαντος, τότε αυτό εμφανίζεται στον κόσμο σου.


Όταν ο αυθεντικός εαυτός σου, η αγνή ψυχή σου γίνει το πιο σημαντικό πράγμα για σένα, τότε όλος ο κόσμος σου και η πραγματικότητά σου αλλάζουν.

Άμεσα αρχίζουν να ανοίγουν πόρτες για σένα. Η Πηγή (ΕΣΥ) λέει “Επιτέλους! Ας ξεκινήσουμε τώρα να τον/την στηρίζουμε.” Εντούτοις καθ όλη την πορεία, όπου εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες, αυτό θα παρουσιαστεί στην πραγματικότητα σου ως “δοκιμή” (μύηση) για να βγάλεις αυτήν την αμφιβολία από τα κύτταρα σου, καθώς ήταν αδρανής, κρυμμένη βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο, ασυνείδητο προγραμματισμό σου.


Τα πάντα είναι έτσι ώστε να να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει μέσα σας. Εάν δεν είναι εντελώς μαγικό, ευτυχισμένο και η απόλυτη αγνή αφθονία, τότε υπάρχει κάτι το οποίο δεν είστε ανοιχτοί να δείτε ή να αποκτήσετε ακόμα.


Τι χρειάζεται για να συμβεί αυτό για εσάς; Τι χρειάζεται για να προσελκύσει την προσοχή σας, να επιβραδύνετε, να δώσετε προσοχή, να εστιάσετε την ενέργεια σας, να αγκαλιάσετε το δικό σας πνεύμα, την ψυχή σας ως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας, να αγαπήσετε το σώμα σας, να το ακούσετε και να το σεβαστείτε πλήρως και ΕΣΑΣ πάνω από όλα;


Συμβαίνει οτιδήποτε χρειάζεται, για να ανοίξει την καρδιά και το μυαλό και να προχωρήσουμε ως οι ιδανικοί Ανώτεροι Εαυτοί μας. Όταν ρωτάς “Γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;”, η απάντηση είναι ήδη εκεί. Πρέπει πραγματικά να θέλεις να ξέρεις, ώστε πραγματικά να μπορείς να δεις και να καταλάβεις.


Ήρθαμε εδώ για να θυμηθούμε πλήρως και να ζήσουμε και πάλι μια νέα ζωή απόλυτης ευδαιμονίας, μαγείας και αφθονίας.


Πώς βιώνουμε το κάθε τί, πόσο καιρό μας παίρνει και το πότε, εξαρτάται καθαρά από εμάς και την δική μας πρόθεση. Υπομονή και επιμονή.


Συνεχίστε. Στην πορεία θα κουραστείτε, γι 'αυτό πάρτε ένα διάλειμμα και τιμάτε το.


Βγείτε από το κεφάλι σας και ανοίξτε πλήρως την καρδιά σας και όσο το κάνετε αυτό, τόσο πιο εύκολο θα γίνεται και το ταξίδι.


Σας στέλνω Αγάπη και Φώς!


Στεφανία


* Δημοσιεύτηκε στις 09/12/2017 στην εφημερίδα "Η Φωνή της Πάφου".

7 views0 comments