Βρίσκοντας την Δική μας Αλήθεια.

Όλοι μας, δημιουργούμε την δική μας πραγματικότητα, τον δικό μας κόσμο. Για τον κάθε ένα από εμάς αυτή η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι άνθρωποι που αντιστοιχούν στην δική μας συχνότητα βλέπουν και βιώνουν τα ίδια πράγματα όπως εμείς. Αυτοί που δονούνται σε διαφορετική συχνότητα βλέπουν και ζουν κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό. Με λίγα λόγια, ό,τι πιστεύετε και σε ό,τι συχνότητα δονείτε, αυτό είναι και που θα δείτε ή θα βιώσετε ή βιώνετε καθημερινά. Τί βιώνετε αυτή την περίοδο;


Ξυπνώντας, όλα τα κρυμμένα, καταπιεσμένα και δυστυχισμένα “πράγματα” μας, έρχονται στην επιφάνεια και καμιά φορά η ευτυχία φαίνεται να είναι ένα μικρό αχνό πράγμα. Παλιά προγράμματα γίνονται ορατά για εμάς ούτως ώστε να τα καθαρίσουμε, επιλύσουμε και μετατρέψουμε σε μια δονητική πραγματικότητα που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη αντί αυτού. Αυτή είναι η Πρόκληση για τον κάθε ένα από εμάς.


Για να εξελιχτούμε στον ιδανικό Ανώτερο Εαυτό μας όπου κάνουμε τις υψηλότερες ευθυγραμμισμένες με εμάς επιλογές, πρέπει πρώτα να απελευθερώσουμε την ανθρώπινη πλευρά του Εγώ μας, όπως τον φόβο, την κρίση, την έλλειψη, να ξεδιαλύσουμε το δικό μας διαχωρισμό που μας παρουσιάζει η φυσική πραγματικότητά μας. Καθώς αντιμετωπίζουμε ένα ένα τους φόβους μας (ψευδείς πεποιθήσεις), εμφανίζονται οι πιο αγνές, ευγενικές, άφθονες, ευγνώμονες και ισχυρές πτυχές του εαυτού μας.


Υπάρχει μια μικρή σπίθα μέσα μας. Αυτή είναι η ψυχή μας και όσο περισσότερο το επιτρέπουμε, τόσο θα μεγαλώνει καθώς αγκαλιάζουμε αυτή τη πτυχή του εαυτού μας. Επιστρέφουμε σε ένα χώρο όπου η αγνότητα, η αγάπη, η τεράστια ειρήνη και η ευτυχία δεν είναι πλέον ένα «πράγμα» που αναζητούμε.


Η ΕΠΙΛΟΓΗ είναι μια ΔΥΝΑΜΗ που η ανθρώπινη μας πλευρά φοβάται, αποφεύγει. Αναγνωρίζοντας τις δικές μας Φοβίες - Εγώ - Παρεμβάσεις και Ψευδείς Πεποιθήσεις, μας δίνει μια ΔΥΝΑΜΗ που δεν έχουμε πριν ξυπνήσουμε για το τι είναι η δυαδικότητα και για τους λόγους που απαιτούμε την πολικότητα να μας καταλύει.


Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε και να τιμήσετε πλήρως αυτό που ήρθατε εδώ για να κάνετε; ΄Η επιτρέπετε στα δικά σας προγράμματα του Εγώ να εξακολουθούν να κρατούν μέσα σας τον Φόβο; Κάθε πραγματικότητα, ΟΛΕΣ οι πραγματικότητες, είναι πάντα διαθέσιμες. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε και συνειδητά να επιλέξουμε να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα της προτίμησής μας, με βάση την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος.


“Αυτό που βιώνω τώρα μου δίνει Χαρά, Ειρήνη και Ευτυχία;”

“Αυτό το “πράγμα” εμπνέει εμένα και τους άλλους ή είναι μήπως ένα από τα “παλιά προγράμματα” πάλι;


Ξεκινώντας να χρησιμοποιείτε αυτές τις ερωτήσεις θα βοηθήσει στο να αρχίσετε να βλέπετε εσείς για εσάς τι είναι συμβατό και ευθυγραμμίζεται με τις δικές σας αξίες και τί όχι. Μέσα από κάθε τέτοια εμπειρία προσθέτονται περισσότερα πράγματα στη ζωή σας που φέρνουν χαρά, έμπνευση, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη. Μαθαίνετε να προσδιορίζετε αυτό που παρουσιάζεται από τις δικές σας αποδυναμωμένες πεποιθήσεις νοοτροπίας, αυτά που αντιπροσώπευουν τη δική σας έλλειψη και αποφασίζετε συνειδητά να μην επιτρέπετε πλέον καθόλου να συμβαίνει αυτό στην δική σας πραγματικότητα.


Η απλή αλλαγή της νοοτροπίας του να είσαι χαρούμενος σε κάθε στιγμή, ζώντας με ευγνωμοσύνη την κάθε στιγμή, αλλάζει τα πάντα. Βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, διότι μετατόπισες τον εαυτό σου από το να μην είσαι ποτέ χαρούμενος/η και την νοοτροπία του ποτέ να μην έχεις αρκετά, στο να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι και είσαι πλούσιος/α με κάθε τρόπο. Μόλις μετατοπιστεί η ενέργεια και ο τρόπος σκέψης στην αντίληψη οτι ήδη είμαστε “πλούσιοι”, έχουμε ήδη αφθονία, τότε τα πάντα πέρα από αυτό είναι μια επιπλέον αφθονία, ένα μπόνους, ένα δώρο και μια ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ακόμη περισσότερα.


Έπειτα, η αλχημεία μέσα μας θα αναλάβει τα ηνία ξυπνώντας την πραγματική δημιουργική πτυχή μας και όταν γίνει αυτό, τότε δε θα σταματήσουμε να δημιουργούμε ποτέ.


Σας στέλνω Αγάπη και Φως!


Στεφανία


Προσωπική πρόσκληση: Σας ευχαριστώ που διαβάζοντας τις λέξεις μου, μου επιτρέπετε να σας δώσω κάτι από μένα. Ευχαριστώ για την θετική ανταπόκριση και κάθε ένα από εσάς που έρχεται σε επαφή μαζί μου. Πρόθεση μου να δώσω την βοήθειά μου σε όσα περισσότερα άτομα έχω την δυνατότητα. Αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη και να πάρετε πίσω την δύναμή σας, αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και να θέσετε την δική σας στρατηγική επίτευξης, αν θέλετε να απελευθερώσετε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί ή απλά θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα για σας, τότε σας προσκαλώ σε μια ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ μαζί μου.


Πρωτοδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Η Φωνή της Πάφου." στις 19/01/2018

9 views0 comments