Η στιγμή που περιμένεις είναι ΤΩΡΑ!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε και είναι τώρα. Η αλλαγή που θέλουμε, ξεκινά από εμάς και γίνετε μέσων εμάς. Ότι και αν είναι αυτή η αλλαγή, την οποία θέλουμε εμείς να δούμε στον κόσμο, στην ζωή μας, σε εμάς.


Πολλοί περιμένουν ακόμη για την τέλεια ευκαιρία ή τις τέλειες συνθήκες πριν να διανοηθούν να κάνουν κάτι, για να αλλάξει κάτι. Mένουν περισσότερο απαθείς παρά οτιδήποτε άλλο, περιμένοντας κάτι ή τον οποιονδήποτε, παραπονούμενοι περισσότερο για τα κακώς έχοντα παρά να αναλάβουν δράση.


Ας πούμε ότι η τέλεια ευκαιρία ήρθε και σας κτυπά την πόρτα. Ότι έρχεται αυτό που περιμένατε. Εσείς, είστε έτοιμοι;


Θυμάμαι τώρα τα λόγια του Λες Μπράουν (Les Brown). “Είναι καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για μιαν ευκαιρία και να μην έχεις μια, παρά να έχεις μια ευκαιρία και να μην είσαι προετοιμασμένος.” Προϋπόθεση ότι ξέρεις τι είναι αυτό που θες.


Ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα μαγικό ραβδί στα χέρια σου και με ένα τίναγμα του, μπορείς να έχεις οτιδήποτε είναι αυτό που θες και ονειρεύεσαι. Τι ακριβώς είναι αυτό; Ποια η ζωή σου, η ενασχόληση, ο περίγυρος σου; Πολλοί, ίσως να είστε ένας από αυτούς, ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό που δεν θέλετε. Μπαίνοντας όμως στην διαδικασία, πραγματικά να αναγράψετε με μπλε στυλό σε λευκό χαρτί, το τι είναι ακριβώς αυτό το οποίο επιθυμείτε να έχετε, εκεί κάπου κολλά το πράγμα.


Η εστίαση πάνω σε αυτό το οποίο ΔΕΝ θέλετε, μόνο περισσότερο από αυτό θα φέρει. Αν δεν ξεκαθαρίσετε εσείς τι είναι αυτό που ακριβώς θέλετε, τότε η ζωή απλά θα σας συμβαίνει…

Αυτό το οποίο πρέπει να γίνει, είναι να ξεκαθαρίσετε για εσάς τι είναι αυτό το οποίο πραγματικά θέλετε και τους λόγους γιατί. Πρέπει να είναι κάτι πραγματικά μεγαλύτερο από εσάς. Στην συνέχεια κάντε το σχέδιο στρατηγικής σας και λάβετε δράση.


Για να μπορέσετε να έχετε οτιδήποτε είναι αυτό που επιθυμείτε, για να έχετε την ζωή που ονειρεύεστε, πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε να γίνεστε αυτό το άτομο που τα έχει όλα αυτά. Ποιες οι αντιλήψεις του, ο τρόπος σκέψης του; Τι δεξιότητες έχει; Δείτε και ξεκινήστε να αναπτύσσετε αυτές τις δεξιότητες. Ποια η προσφορά του; Ξεκινήστε να κάνετε αυτή την προσφορά. Κάτι, πολύ σημαντικό, όπου συστήνεται να είστε απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σας. Είστε κάποιος που δίνει ή παίρνει; Αυτοί που δίνουν, εξυπηρετούν τους εαυτού τους και τους άλλους. Αυτοί που παίρνουν, εξυπηρετούν μόνο τον εαυτό τους και το μόνο που έχει σημασία είναι ο εαυτός τους και το συμφέρον τους. Αυτοί που δίνουν είναι και αυτοί που πραγματικά θα κληρονομήσουν τον πλανήτη Γη.


Να θυμάστε πάντα ότι τον ελέφαντα τον τρώμε μπουκιά, μπουκιά!


Μέρος αυτής της διαδικασίας, απαραίτητο και αναγκαίο, είναι να απελευθερώστε / μεταλλάξτε οτιδήποτε σας είναι πλέον αχρείαστο, όπως πιστεύω και πεποιθήσεις, το ΕΓΩ.


Επίσης ουσιαστικό είναι να εξομαλύνετε αιθερικούς δεσμούς και ενέργεια που μπορεί να σας κρατούν στάσιμους. Άλλο βασικό συστατικό είναι η Πίστη και η εμπιστοσύνη σε εμάς και στο Θείο Σχέδιο, παράδοση.


Έχετε στα χέρια σας αυτή την στιγμή την συνταγή της επιτυχίας, οτιδήποτε αντιλαμβάνεται κάποιος κάτω από τη λέξη επιτυχία.


Τώρα, “Για να πετύχεις οτιδήποτε στην ζωή πρέπει να γίνεις πεινασμένος!”, όπως λέει και ο Λες Μπράουν. Από εδώ ξεκινούν όλα. Από το πόση πείνα έχετε για ένα καλύτερο αύριο, για το Ανώτερο Καλό σας και το Ανώτερο Καλό Όλων.


Σας ευχαριστώ, ανυπομονώ και βρίσκομαι πάντα στην διάθεσή σας.


Μέχρι τότε,


Σας στέλνω Αγάπη και Φως


Στεφανία

6 views0 comments

© 2017 - 2021

Stephania Christodoulou

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

0035796827208

Donate or Pay

Paphos - Cyprus